Help jij mij afstuderen aan de Tinley Academie?


Op dit moment volg ik de studie Gedragstherapie voor Katten aan de Tinley Academie. In 2019 hoop ik af te studeren, maar dit kan niet zonder jouw hulp!

Het komende jaar moet ik veel praktijkervaring opdoen. In totaal zal ik negen gevallen van probleemgedrag bij katten moeten analyseren en hiervan verslag moeten uitbrengen. Dit verslag wordt door de docenten van de Tinley Academie nagekeken, zodat jij en je kat verzekerd zijn van een kwalitatief goed behandelplan.

 • 1

  Meld je aan via het formulier op deze website

  Wanneer je je aanmeld via het formulier onderaan deze pagina, krijg je in de meeste gevallen binnen 24 uur een reactie. Hierin zal ik aangeven of ik je kan helpen met jouw specifieke probleem.

 • 2

  Kan ik je helpen?

  Als ik je kan helpen met het probleemgedrag laat ik dat zo snel mogelijk weten. Ook als ik niet kan helpen met een afstudeerconsult hoor je dat van mij. In sommige gevallen zal ik je doorverwijzen naar een andere gedragstherapeut.

 • 3

  De vragenlijst

  Als ik je kan helpen ontvang je een vragenlijst. Deze lijst is vrij uitgebreid, dus neem er even de tijd voor om hem in te vullen. De informatie in deze lijst gebruik ik om mij voor te bereiden op het consult.

 • 4

  Ik kom bij je langs

  Als de vragenlijst is ingevuld kom ik bij je langs om de kat en de omgeving te bekijken. Ook zal ik een aantal aanvullende vragen stellen met betrekking tot de vragenlijst die je in hebt gevuld.

 • 5

  Het verslag

  Een paar weken na het consult ontvang je een verslag met een behandelplan om de band tussen jou en je kat te verbeteren. Dit verslag is goedgekeurd door de docenten van de Tinley Academie.

Omdat ik veel verschillende gevallen moet behandelen, zal ik helaas niet alle mensen kunnen helpen die zich registreren via onderstaand formulier.

Nog één ding: deze consulten zijn gratis. Waarom? Omdat het niet eerlijk zou zijn om geld te vragen voor een stageplaats. Je zou mij kunnen zien als een TiO. Een Therapeut in Opleiding.

Aanmelden?

Ik heb op dit moment voldoende casussen om mijn opleiding af te kunnen ronden. Mocht je hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met me op. Wellicht kan ik je toch helpen, of ik kan je doorsturen naar een gediplomeerde collega.


Copyright © 2018 thomasijmker.nl