Afstudeeronderzoek:

Waarom eten katten kamerplanten?


Op dit moment volg ik de studie Gedragstherapie voor Katten aan de Tinley Academie. In 2019 ga ik afstuderen, maar dit kan niet zonder jouw hulp!

Om af te studeren moet ik onderzoek doen. Omdat ik heel erg van kamerplanten hou en ik weet dat er veel katten zijn die hieraan kauwen, vond ik het logisch om hier onderzoek naar te doen. Ik kwam er ook nog eens achter dat hier heel weinig onderzoek naar is gedaan!

Een vragenlijst
Ik heb een vragenlijst samengesteld die je hieronder kunt vinden. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Ik zou het enorm op prijs stellen als je de tijd neemt om deze vragenlijst in te vullen. Het zou mij enorm helpen om een goed beeld te krijgen waarom sommige katten dit doen.

Eet jouw kat geen kamerplanten?
Perfect! Ook jouw hulp kan ik goed gebruiken om te vergelijken met de andere reacties. Ook jouw hulp wordt enorm gewaardeerd voor mijn onderzoek.

Bedankje via de e-mail
Wanneer je de vragenlijst in hebt gevuld en je e-mailadres achterlaat, hou ik je op de hoogte van de uitkomst van het onderzoek. Daarnaast stuur ik je een kleinigheidje per e-mail om je te bedanken voor je bijdrage!

Alvast bedankt voor de genomen tijd en moeite!

Met vriendelijke kopjes,

Thomas IJmker

De vragenlijst is bijna 300 keer ingevuld.

Iedereen bedankt voor de belangstelling!

Ik ga de resultaten in de komende weken uitwerken en hou jullie zoveel mogelijk op de hoogte van de dingen die mij opvallen!

Copyright © 2018 thomasijmker.nl