Leer meer over je kat met deze

Cursus

bij jou thuis!


Heb je een druk leven en wil je toch meer te weten komen over het gedrag van je kat? Het kan! Je kunt mij boeken voor een cursus van twee uur in jouw woonkamer. Je betaalt een vaste prijs en je nodigt maximaal negen vrienden of kennissen uit om de cursus bij te wonen. Hoe meer deelnemers, hoe lager de kosten per persoon. Mooi toch?

Wie Is De Docent?

Mijn naam is Thomas IJmker, ik ben 30 jaar oud en ik ben gediplomeerd Gedragstherapeut voor Katten. Ik heb tijdens mijn opleiding en in de praktijk veel geleerd over het gedrag van de kat en wil deze kennis graag aan jou doorgeven, zodat jij je kat alles kunt bieden wat hij nodig heeft.

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk door als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een dierenasiel. Ook heb ik zelf een aantal katten met een gedragsprobleem geadopteerd, welke al een hele tijd in het asiel zaten.

Welke Onderwerpen Kun Je Kiezen?

Je kunt zelf kiezen waar de cursus over moet gaan. In twee uur tijd ga ik je alles leren over een van de onderwerpen die hiernaast staan. Mocht je graag een cursus willen volgen over een ander onderwerp, stuur deze dan door bij de aanvraag. In dat geval kan ik voor je kijken of ik deze speciaal voor jou in elkaar kan zetten.

Uiteraard is er aan het einde van de cursus ruim tijd om een aantal vragen te beantwoorden.

Praktische Informatie

Locatie
Jouw woonkamer

Datum
Wanneer jij dat wil

Tijdstip
Ergens tussen 19 en 22 uur

Duur
± 2 uur

Een volledige cursus kost in totaal

€97

Dat is al vanaf € 9,70 per persoon!
(Bij 10 deelnemers)

Boek deze cursus!

© 2019 Thomas IJmker Kattengedrag - Alle rechten voorbehouden