De beste krabpalen zijn krabpalen waaraan de kat zich helemaal kan uitrekken. Vergeet de kleine ondingen die je kunt kopen bij de supermarkt en de dierenspeciaalzaak en ga voor het echte werk. Hieronder vind je een paar van mijn favoriete krabpalen en vertel ik je waarom deze perfect zijn!


De Natural Paradise Krabstam Jasmine XXL

Als je het hebt over goede krabstammen is dit wat je noemt “Top Of The Line”. De Natural Paradise Krabstam Jasmine XXL is een hoge, dikke krabstam waar je kat zich helemaal aan kan uitrekken, in kan klimmen en zelfs kan slapen. Ik ken geen enkele kat die dit niet zou willen! Als je deze aanschaft kan ik je garanderen dat je katten helemaal gelukkig worden. Het enige wat je hoeft te doen is hem op de juiste plek in de woonkamer zetten.

De Natural Paradise Krabstam Jasmine XXL is te bestellen via deze link.


De XXL Premium Krabstam

Dit is de XXL Premium Krabstam en ik heb hem zelf ook in huis staan. Onze katten zijn er helemaal weg van! Ze kunnen er namelijk aan krabben, ze kunnen er bovenop klimmen en omdat hij bij een dakraam staat, kunnen ze ook nog eens naar buiten kijken. Het enige minpuntje aan deze krabpaal is het speeltje bovenaan de krabpaal. Deze wordt niet gebruikt en is er naar mijn mening alleen aan gemaakt om de paal aantrekkelijker te maken voor jou als eigenaar.

De XXL Premium Krabstam is gemakkelijk te bestellen via deze link.


De Krabton Diogenes XL

Een krabmeubel dat in veel huizen staat is een krabton. Dit zijn ronde krabpalen waar je kat in – of soms ook op – kan liggen. De Krabton Diogenes XL is hoog genoeg voor je kat om zich lekker uit te kunnen rekken en beschikt ook nog eens over verschillende holletjes om zich te kunnen verstoppen. Laat je kat zich graag laat zien kan hij er bovenop gaan liggen. Een krabton past in bijna elk interieur en is stevig genoeg om jarenlang mee te gaan.

De Krabton Diogenes XL bestel je via deze link.


De Trixie Krabplank

Heb je geen ruimte in huis om een grote krabpaal neer te zetten? Geen probleem! De Trixie krabplank is een kleine, bijna onzichtbare krabplank die op elke muur te bevestigen is. De beste plek om deze krabplank te plaatsen is op een muur waar je kat vaak langsloopt, zoals naast een doorgang of een deur. De beste hoogte om hem te bevestigen is ongeveer 50cm vanaf de vloer, gemeten vanaf de onderkant van de plank. Op deze manier kan je kat zich helemaal uitrekken. Plaats je hem te dicht bij de vloer, dan zal je kat hem waarschijnlijk maar één keer aanraken, om er vervolgens niet meer naar om te kijken.

De Trixie Krabplank is te bestellen via deze link.