Creëer een nog betere omgeving voor je katten met

Gedragscoaching

voor je Kattencafé

De laatste jaren zie ik een explosieve groei van kattencafés door het hele land. Net als vele kattenliefhebbers breng ik graag een bezoekje aan deze plekken, maar er zijn ook veel tegengeluiden: er zijn veel mensen, waaronder veel collega's van mij, die zich hardop afvragen of het welzijn van de katten in een kattencafé wel gewaarborgd kan worden. Het antwoord hierop is:

Ja, Dat Kan!

Ben jij de eigenaar van een kattencafé en wil jij graag weten wat er nóg beter kan in jouw onderneming, of wil jij binnenkort je eigen kattencafé openen en wil je dat ik je daarbij ondersteun? Vraag dan de coaching aan!

De Basisbehoeften Van Een Kat

Mijn naam is Thomas IJmker, ik ben 29 jaar oud en ben op dit moment druk bezig met de afstudeerfase van de opleiding Gedragstherapie voor Katten aan de Tinley Academie. In de afgelopen jaren heb ik veel kattencafés bezocht in zowel binnen- als buitenland. Daar zaten veel goede cafés tussen, maar ook plekken waar de katten niet werden voorzien in hun basisbehoeften. Hier wil ik heel graag ondersteuning bij bieden!

Wat Kun Je Van Mij Verwachten?

Wanneer je kiest voor deze coaching kom ik bij jouw kattencafé langs. Ik zou graag alles willen zien en zal je het hemd van het lijf vragen. Uiteraard wil ik van jou weten waar jij graag hulp bij zou willen, zodat we samen het welzijn in jouw kattencafé een boost kunnen geven.

Na het eerste bezoek ga ik alles rustig op een rijtje zetten. Binnen een paar dagen ontvang je van mij de tips via e-mail en kun je er meteen mee aan de slag. Na twee weken kom ik nog een keer bij je langs en kijken we samen onder het genot van een goede kop koffie naar het geboekte resultaat!

Hiernaast vind je alle stappen op een rij:

arrow
 • 1

  De aanvraag

  Via de knop onderaan de website kun je je aanmelden voor een coachingstraject. Wanneer je je hebt aangemeld kunnen we eerst vrijblijvend kennis maken via Skype of een andere manier van beeldbellen.

 • 2

  De eerste sessie

  We spreken een datum af waarop ik voor de eerste keer langs ga komen. Ik hoop van jou een volledige rondleiding te krijgen door het café en zal meteen al je prangende vragen proberen te beantwoorden.

 • 3

  Na de eerste sessie

  Na de eerste coachingssessie ga ik thuis meteen aan de slag om alles voor je uit te werken. Het is heel fijn om tips te krijgen, maar als je ze op papier hebt kun je ze elke keer weer opnieuw lezen. Superhandig!

 • 4

  De tweede sessie

  Twee weken na de eerste sessie kom ik nog een keer bij je langs. Tijdens deze sessie kun je mij met trots laten zien hoe het nu gaat. Ook kun je mij nog een keer het hemd van het lijf vragen als je nog dingen wil weten.

Praktische Informatie

Wat zijn de kosten voor het complete coachingstraject?


De coaching wordt aangeboden voor de prijs van


€147

Inclusief verslag en twee coachingssessies

Vraag jouw coaching aan

Copyright © 2018 thomasijmker.nl