Houdt je kat van je?

Er zijn verschillende manier om erachter te komen of je kat van je houdt. Vandaag geef ik je drie duidelijke dingen waaraan je kunt zien of je kat ècht van je houdt!

1. Wassen
Een kat die zich wast is een ontspannen kat. Als hij dit bij jou in de buurt doet, betekent dit dat hij zich veilig voelt als jij in de buurt bent. Begint de kat jou ook uitgebreid te wassen, dan betekent dit dat hij van je houdt en je graag wil verzorgen.

2. Knipoog
Het gebeurt wel eens dat je soms een knipoog van je kat krijgt. Dit kan altijd gebeuren, maar als je kat je een zogenaamde Slow Blink geeft, kun je dit gerust zien als een kus van je kat. Als je kat zijn ogen heel langzaam sluit en weer opent, betekent dit dat hij je 100% vertrouwt.

3. De staart
De staart van de kat is een goede indicator om te zien of een kat open staat voor benadering. Wanneer de kat de staart tussen zijn achterpoten houdt, kun je hem het beste met rust laten. Staat de staart omhoog, dan kun je hem gerust aanhalen. Als de staart aan het einde gekruld is, betekent dit dat hij je kent. Dit is een teken van pure liefde!

Er zijn nog meer manieren om te zien of je kat van je houdt, maar deze bewaar ik voor een andere keer!

Leave a Reply

Your email address will not be published.