Lezingen

Hoe communiceert een kat? Welke dingen heeft mijn kat echt nodig en welke totaal niet? Waarom krabt mijn kat aan de bank en niet aan de krabpaal? Dit zijn slechts enkele vragen die mij regelmatig worden gesteld en vragen waar ik uren over kan praten.

Het gedrag van de kat is een enorm boeiend onderwerp. Door middel van het geven van lezingen kunnen eigenaren en professionals meer te weten komen over specifieke onderwerpen. Ik kom graag langs in je praktijk, bij je vereniging of bij je thuis om je alles te vertellen over het gedrag van jouw kat.

Wie is Thomas IJmker?

Thomas IJmker is gediplomeerd gedragstherapeut voor katten. Hij begeleidt katteneigenaren met probleemgedrag en het voorkomen daarvan.

Hij heeft inmiddels al enkele jaren ervaring met kattengedrag en is in 2019 afgestudeerd als Gedragstherapeut voor Katten aan de Tinley Academie.

Zijn podcast over kattengedrag, de PodKat, waarmee hij in 2019 is begonnen, is inmiddels al meer dan 1500 keer beluisterd.

Op een persoonlijke, enthousiaste en positieve manier heeft hij de afgelopen jaren al meerdere eigenaren geholpen om het gedrag van hun kat te verbeteren.

Welke thema's behandel ik?

Er zijn verschillende onderwerpen waar ik een lezing over kan geven. Een lezing duurt ongeveer één tot twee uur, afhankelijk van het gekozen onderwerp.

De onderwerpen hiernaast zijn enkele voorbeelden van lezingen die ik kan geven. Ben je geïnteresseerd in een lezing, of heb je een ander onderwerp waar je alles over wil weten? Neem gerust contact met me op voor de tarieven en de mogelijkheden!

  • De voedselrevolutie: voor een gezonde en fitte kat
  • Angstige katten: geef je kat zelfvertrouwen
  • Agressieve katten: herkennen, voorkomen en oplossen
  • De basis: wat elke kat nodig heeft
  • Destructieve katten: waarom poes alles kapotmaakt

© 2019 Thomas IJmker Kattengedrag - Alle rechten voorbehouden