Ik ben Thomas IJmker, ik ben 32 jaar oud en woon met mijn vriendin en twee katten in Oldenzaal. In maart 2021 heb ik de diagnose AD(H)D gekregen. Dit verklaart waarom ik al jaren van de ene naar de andere hobby overspring. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om een aantal hobby’s te verwerken in een website.

Een van deze hobby’s is Gedragstherapie voor Katten. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd (en afgerond) aan de Tinley Academie. Waarom ben ik dit gaan doen? Dit is ontstaan toen mijn vriendin en ik een angstige kat adopteerden uit het asiel. Op dat moment ben ik mij gaan inlezen in kattengedrag en dat liep al snel uit de hand. In de afgelopen jaren ben ik alles te weten gekomen over kattengedrag. Heb jij hulp nodig met het gedrag van je kat? Klik dan snel hier!

Naast mijn werk als gedragstherapeut ben ik dit jaar begonnen met beleggen in crypto. Het is een – wat mij betreft – ondergewaardeerde vorm van beleggen, waarmee je vrij snel een mooi resultaat kunt halen. Mijn doel: financieel onafhankelijk zijn op mijn 40e verjaardag. Wil jij mij volgen tijdens deze reis? Klik dan hier.

In 2020 heb ik besloten om over te gaan op een veganistische levensstijl. Dit houdt in dat ik geen vlees en zuivel meer eet, maar ook dat ik geen leer meer draag, op een kussen slaap met veren of andere dierlijke producten gebruik. In de tussentijd heb ik al een aantal heerlijke recepten ontwikkeld die ik graag met jullie wil delen. Deze recepten vind je hier.

Al mijn hele leven heb ik een gezonde obsessie voor Muziek. Ik denk dat er geen dag in mijn leven voorbij is gegaan zonder dat ik een van mijn favoriete nummers gedraaid heb. Begin dit jaar heb ik een aantal van mijn favoriete albums en de verhalen erachter in een podcast uitgewerkt en binnenkort hoop ik te kunnen beginnen met het delen van de beste nieuwe muziek. Mijn liefde voor muziek deel ik hier.