Snel hulp nodig?

Telefonisch Consult


Snelle hulp, altijd dichtbij

Sommige problemen vragen om een snelle oplossing. Heel soms is het dan al genoeg om telefonisch hulp te krijgen.

Je kunt van maandag tot en met donderdag tussen 13 en 17 uur contact met me opnemen om je vraag te stellen. In het weekend ben ik niet telefonisch bereikbaar, uiteraard wel per e-mail. Maak hiervoor gebruik van de contact pagina.

Over mij

Mijn naam is Thomas IJmker, ik ben gediplomeerd Gedragstherapeut voor Katten en ik woon samen met mijn vriendin en twee katten in Oldenzaal. Al zolang ik me kan herinneren wil ik werken met dieren.

De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om veel kennis op te doen als het gaat om het gedrag van katten. Inmiddels heb ik aardig wat ervaring opgedaan en wil ik nu de volgende stap zetten: jou helpen met het gedrag van je kat!

Hoe werkt het?

Wanneer een kat probleemgedrag veroorzaakt wil je zo snel mogelijk geholpen worden. De meeste problemen zijn echter te complex, waardoor het telefonisch lastig is om gericht advies te geven. Ik ben namelijk niet bekend met de kat, zijn omgeving of met jou; de eigenaar.

Een telefonisch gesprek kan echter wel een goed begin zijn om het probleemgedrag aan te pakken. Tijdens een telefoongesprek kan ik je alvast wat algemene tips geven, zodat je snel aan de slag kunt. Is het probleem hiermee opgelost, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan kunnen we altijd nog verder gaan met het Katten Coach Traject.


Hulp nodig?

Ik ben bereikbaar op onderstaand nummer

06 28723512

Bij geen gehoor kunt u een bericht achterlaten of een e-mail sturen naar vraag@thomasijmker.nl

© 2019 Thomas IJmker Kattengedrag - Alle rechten voorbehouden